My Blog List

Friday, 16 December 2011

my loup story :)

: emx ` so sad ouh , semalam saia tnguew beb xmx aquew . tapi sampai jam 5 petang my fon still silent teda bunyi langsung pown dari beb . oke but i still think positive yeahh ! :) < ouh mybe my beb sebuk kot p melepak kah tau jalan ma kwn2 kn syg > 3jam cem 2  tanpa menunguew lma lagi aku truz p sms beb koz aku rindu sangat da time 2 . pastu happy sangat sampai tersenyum2 sendiri koz beb rep xmx akuew . xlama cam 2 last mesej . x sua d rep ! silent cem 2 sax / <oke sowkey kali ni aku paam mybe seybuk kn beb time 2 alololow ^^> . hehe sempat lagi tersenyum . time malam 2 jua akuew menunguew beb say GOOD NITE 4 ME ! sampai jam 1 akuew tnguew tapi 1 sms beb pown teda aquew dapt !  < beb p mna time 2 n beb tgah wat pa syg !? atau beb dah tido?> emm -.- bnyak soaln yg bermain d pala aquew :( / pas esoknya aku luwpakn kesah semalm trus mulakan dengan hari yg seterusnya ^^ . tapi sama jua still teda text dari beb ! < beb betul2 seybuk kah ni ? sampai x text aquew ?! beb x syg saia kah?? > -.- dengan bodonya aku still lagi cool pikir positive koz kami lum pena lagi bergadu n mara2 n merajuk . . so if akuew mulkn pergaduhan aku takut jadi wanita yg **** paam2 sax lah . .akuew tiamau cem 2 so aku silent sax !! x ckp pa2 / tadi jam 10 lebih aquew xmx dia 

TEXT

me : hye sombong
beb- :)
me : beb wat pa?
beb- lepak
me : ouh oke beb meleypaklah dulu kbai :)
----------------------------------------------

sampai situ sax teda sua d rep ~ >< omg !! bear betuwl mamat ni hahah . < bearlah mungkin dia tgah bercrta2 ma kwn2nya sowkeylah hari esok kn ada lagi hehe >
pastu 10 minit kemudian aku ingat balik yg time mula2 if dia meleypak x kiralah cem na dia tetap rep xmx akuew n say < ouhh x lah if beby yg sms x ganguew punya pown ! > hahaha nice kan my beb punya ayat ?
tapi sekrng mna sua 2 ayat beb?? -.- MANA ???. .  sekejap juax ilang !? :'( / sekejap sangat kenangan manis beb c tingalkan ma akuew kn . .aku mau beb yg aku kenal dulu . yg selalu ada n selalu wat aku happy ! n ketawa sorang2 :(





seriuzly beb akuew mula falling in love wet you  i'm not lie



thanks for reading my bla bla bla post !

No comments:

Post a Comment